/Cadeautips voor stijlvolle mannen

Cadeautips voor stijlvolle mannen

Het is weer zover: de verjaardag van die ene man die bijna alles heeft en verslaafd is aan mode en merken. Wat moet je nu weer geven? Wij hebben alle tips voor mannen speciaal voor jou op een rijtje gezet. Zo hoef je je nooit meer af te vragen wat je dit jaar nu weer moet geven. Lees je mee?

Geef een (sport)tas cadeau

Op Menfacts lezen we dat steeds meer mannen gebruik maken van een tas. Zo kan een aktetas bijvoorbeeld ideaal zijn om mee te nemen naar het werk, maar ook een sporttas is een echte must. Zelf kopen mannen toch niet zo snel een tas. Niet uit schaamte, maar meer omdat het niet zo makkelijk verkrijgbaar is en je toch vaak aangewezen bent op een speciaalzaak. Het cadeau doen van een tas is dan ook bijna altijd een schot in de roos.

Overhemd cadeau doen

Mannen verslijten tientallen overhemden per jaar. Ze zijn niet alleen ideaal om aan te doen op het werk, maar ook nog eens perfect voor etentjes en andere speciale gelegenheden. Geef eens een stoer overhemd van hoge kwaliteit cadeau en geniet van de blije gezichten.

Boxershorts cadeau doen

Boxershots kan je als man nooit genoeg hebben. Wil je eens een geintje uithalen? Haal dan een boxershort met grappige tekst of afbeelding. Doet het altijd goed bij de mannen en is ook nog eens erg handig! Een win-win situatie dus.

Geef sokken cadeau

Sokken zijn al sinds mensheugenis een crowdpleaser. Ze zijn immers niet alleen heel handig, maar je kan ook nog eens wat geintjes uithalen met leuke teksten en aparte kleuren. “If you read this, bring me a beer”, dat zal vast een hoop leuke momenten opleveren op een verjaardag.