/De bikerjack als jassen voor dames

De bikerjack als jassen voor dames

De bikerjack dames is de perfecte jas voor zowel de zomer als winter, maar vooral voor die transitie periodes daartussen. Misschien klinkt leer wat eng in de oren, dat is toch alleen voor gothics of bikers? Maar elke vrouw kan een bikerjack rocken, en dat wil ik je laten zien.

 

De bikerjack is erg veelzijdig

Het biker jacket voor dames is een erg veelzijdige jas. Je kunt hem bijvoorbeeld in de zomer dragen als jas alleen, of in de winter als laagje over een dik vest bijvoorbeeld. Ook past hij bij vrijwel elke outfit, vooral wanneer hij in het zwart of een andere neutrale kleur is. Bovendien hoeft je outfit helemaal niet overdreven stoer te zijn met een bikerjack, al voegt hij natuurlijk altijd een beetje stoerheid toe. Maar met een roze zomerjurkje krijg je een gebalanceerde outfit die helemaal niet stoer is.

 

Bikerjack dames

 

Hij past bij elke lichaamsvorm

Een leren jas zit niet erg strak en zal er niet bepaalde lichaamsdelen uit laten springen. Hierdoor is hij geschikt voor elk lichaamstype, of je nou wat smaller bent of juist iets voller. Probeer een bikerjack voor dames dus niet te vermijden, want het ziet er bij iedereen goed uit.

 

Hoe je hem kunt combineren

Nu je weet dat de biker jacket voor dames de ideale jas is, wil je natuurlijk ook weten hoe je hem moet combineren. Dit zullen wij je nu vertellen
Je kant hem natuurlijk combineren met een wit T-shirt en zwarte jeans voor een stoer en simpel effect. Maar je kunt hem dus ook over een kort zomerjurkje dragen voor een meer gebalanceerde outfit. Wanneer je gaat voor een feestelijke outfit draag je hem perfect over een lang chique jumpsuit. Wanneer je chique voor de dag wilt komen kun je hem ook met een blouse en een kokerrok aantrekken.

Met deze tips kun je vanaf nu een biker jack dames dragen als een professional, maar dan moet je er wel eerst eentje hebben. Ga dus nu nog naar de winkel en haal jouw eigen biker jack in huis, je zult er geen spijt van hebben.