/De oplossing voor lange vrouwen: Lange T-shirts

De oplossing voor lange vrouwen: Lange T-shirts

Nederland is een lang land, vooral de Nederlandse mannen zijn een stuk langer dan de rest van de wereld, maar ook de Nederlandse vrouwen kunnen er wat van. Dit is over het algemeen helemaal geen probleem, tenzij je kleding wilt kopen, die werken met gestandaardiseerde maten. Een bekend probleem is dan dat de T-shirts te ruim zijn of te kort. Er is natuurlijk niks irritanter dan een T-shirt wat constant omhoog kruipt en te ruime T-shirts zijn ook niet erg flatteus, maar gelukkig is er een oplossing.

 

Het lange dames T-shirt

Gelukkig bestaan er speciale winkels en webshops die extra lange T-shirts verkopen voor de lange vrouwen onder ons. Deze T-shirts zijn net zo strak als hun kortere versie alleen hebben ze enkele extra centimeters stof aan de onderkant van het dame T-shirt. Op deze manier kruipen de T-shirts niet meer constant naar boven. Bovendien hebben deze lange dames T-shirts vaak ook langere mouwen en hoef je ook deze niet meer constant naar beneden te trekken. Kortom, deze lange T-shirts zijn gemaakt voor lange vrouwen zodat ook zij een T-shirt met een goede pasvorm aan kunnen. Ook vrouwen wie in het geheel niet heel lang zijn, maar wel lange armen of een lang bovenlichaam hebben zullen zich prettiger voelen in deze lange T-shirts.

 

Dames t shirt

 

Maten

De lange T-shirts zijn over het algemeen verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot 3XL. Er zit dus voor iedereen wel een lang T-shirt bij en er wordt niemand buitengesloten.

Zoals je wel ziet hoeven lange dames zich niet langer te kleden in T-shirts die eigenlijk te kort zijn of te wijd en dus geen goede pasvorm hebben. Voor iedereen moet er goed passende kleding zijn en dat is er nu dus ook voor de langere vrouwen. Bovendien bestaan er ook lange T-shirts voor lange mannen zodat ook zijn goedpassende T-shirts aan kunnen doen en ze niet constant naar beneden hoeven te trekken.