/De perfecte zomer outfit
zomerkleding

De perfecte zomer outfit

Struinend door de stad ben je haastig op zoek naar nieuwe zomerkleding. Je gaat per slot van rekening over 3 weken al op vakantie en je wilt dus nog even snel dat ene ‘perfecte’ zomersetje scoren. Warenhuis na warenhuis, boetiekje na boetiekje en store na store. Maar helaas. Het is maar niet gelukt om net die ene outfit te vinden die perfect bij jou past. Je komt thuis en ploft neer op de bank. *Zucht* de zoektocht door de stad voor de perfecte broek van g star raw heeft best veel energie gekost. Het is frustrerend dat je na zo’n lange dag dan toch met lege handen zit.

Online shoppen

De volgende dag word je wakker en kijk je naar de klok. Je bent blij want je beseft je dat die welverdiende vakantie weer een dagje dichterbij is. Maar tegelijkertijd beginnen ook de bellen te rinkelen want je hebt nog steeds geen perfect zomersetje om mee te pronken op vakantie. Plotseling bedenk je je dat een van jouw vrienden maandelijks online kleding koopt. Wellicht dat de perfecte outfit online wel te vinden is. Op google zoek je rond naar kleding. Ploteseling zie je een advertentie van Boohoo.com “you want it, we’ve got it!” Wellicht dat de perfecte vakantie outfit dan toch een stuk dichterbij is dan je vooraf had gedacht.

Wat is Boohoo.com?

Boohoo.com is een van de snelst groeiende internationale modebedrijven en heeft reeds meer dan 2,5 miljoen geregistreerde klanten. Met meer dan duizenden stijlen in zowel heren- als damesmode is er voor een ieder wel wat te vinden. Aan de online winkel van Boohoo.com worden er elke dag tot zo’n 100 artikelen toegevoegd en wekelijks verschijnt er een nieuwe collectie. De gemiddelde levertijd voor bestellingen op Boohoo.com is voor klanten in Nederland zo’n 7 werkdagen. Naast kleding kun je er ook terecht voor accessoires. Let wel op dat nog niet alle merken er te vinden zullen zijn, zoals dat prachtige dsquared shirt dat je wilde.

Boohoo ervaringen

Spreekt Boohoo jou aan maar zit je nog een beetje te twijfelen omdat het ‘online’ is? Neem dan een kijkje op Nederland Review en bekijk hoe de ervaringen, van andere klanten uit Nederland, met Boohoo zijn. Op Nederland Review kun je reviews over Boohoo.com bekijken. Deze reviews zijn geschreven door mensen die daadwerkelijk producten bij Boohoo.com hebben besteld en die graag hun mening willen geven over het bedrijf. Zij beoordelen de verschillende aspecten van Boohoo zoals het bestelproces, de service, de prijs en de levering.