/Deze jurken kunnen deze zomer niet ontbreken in jouw kledingkast!

Deze jurken kunnen deze zomer niet ontbreken in jouw kledingkast!

De zomer van 2018 komt er alweer bijna aan! Wellicht heb je je zomervakantie al geboekt, dus het enige waar je je dan nog zorgen om hoeft te maken is je zomerkleding. Wat voor jurkjes ga je aandoen op die zwoele zomerse nacht op Bali? Of die heerlijke stranddag in Spanje? Wij hebben de antwoorden!

Bloemenjurk

Printjes zijn weer helemaal hot in 2018! Met name de bloemenjurkjes. Bloemenjurkjes zijn perfect voor die heerlijke zomerse avonden op het terrasje of de hete stranddagen. Deze zomerjurkjes zijn dit jaar volop te zien in de winkels in allerlei verschillende kleuren. De kleur van 2018 is geel, dus wees vooral niet bang om de kleur geel dit jaar te combineren met een hippe bloemenjurk! Natuurlijk kan je ook gaan voor de rode jurk met witte bloemetjes, of als je meer van donkere kleuren houdt kan je gaan voor een zwarte jurk met felgekleurde bloemen! Deze jurken kan je perfect combineren met wat minder opvallende sieraden. Op de site van Tante betsy online zijn volop fleurige jurken te vinden mocht je nog op zoek zijn naar bloemige jurken ter inspiratie.  

Maxi-dress

Deze jurken zijn ideaal voor wanneer je niet weet wat je aan moet doen. Deze jurk is geschikt voor zowel een nette gelegenheid als voor een rustig dagje uit. Heb je een gelegenheid waarvoor je wat netter gekleed moet zijn? Combineer deze jurk dan met een nette hak en een bijpassende clutch. Voor een rustiger dagje uit, zoals een winkeldagje, kan je deze jurk combineren met comfy sandalen en een schoudertasje. Wat deze jurk ideaal maakt voor zomerse dagen is het feit dat het niet aan je lichaam plakt. Het waait lekker mee met de briesjes, waardoor je je helemaal op je gemak zal voelen!

Ruffle jurk

Eén van de grote trends dit najaar zijn toch echt wel de ruffle jurkjes. De ruffle kan zowel aan de onderkant van de jurk zitten of aan de mouwen. Vooral pastelkleuren en de kleur rood zijn perfect voor deze zomerse jurkjes. Ruffles zijn hartstikke vrouwelijk en zorgen er daarnaast ook nog voor dat je er super schattig uitziet. Deze jurk is perfect voor zowel een wandeling op de boulevard als een hete stranddag.

Lengte

In 2018 is de lengte van de jurk misschien wel het minst belangrijke. Zowel korte als lange, strakke als wijde jurken zijn helemaal in in 2018. Wees dus niet bang om verschillende lengtes te proberen deze zomer!

Ten slotte, natuurlijk hoef je niet per se een zomerjurkje te dragen in de zomer. Er zijn veel andere exemplaren prachtige trendy jurkjes online te vinden die niet per se classificeren als zijnde zomerjurk. Denk bijvoorbeeld aan mouwloze jurken, casual jurken en jurken met watervalhals.