/Deze zomer kamperen in stijl

Deze zomer kamperen in stijl

Wanneer we het hebben over je kampeer uitrusting hebben we het niet alleen over je tenten, slaapzakken, of zaklampen. Hoewel ook die natuurlijk noodzakelijk zijn voor je trip. Maar wanneer we het over een avontuur hebben in de natuur, draait het natuurlijk ook om je outfit. Als je niet eerder bent gaan kamperen dan geven we je graag de tip mee om je goed voor te bereiden. Het is van grootste belang om te plannen wat je gaat dragen. Je outfit moet namelijk bestendig zijn tegen zon, zweet en zand. Maar laten we eerlijk zijn, je wilt er ook fashionable uit zien voor je instagram posts. Daarom hebben we in dit artikel ons ideale outfit samengesteld voor een kampeer uitje. Met deze outfits kun je alles wat moeder natuur op je af gooit aan.

Wandeltocht outfit

Of het nu een halve mijl mini tocht is of een hele dag lang, wandelen is een belangrijk onderdeel van elke kampeertrip. Zorg ervoor dat je voorbereid bent met uitrusting die bestand is tegen de krachten van de natuur, ongeacht wat ze ook zijn.

Neem daarom altijd een baseball cap mee. Zo bescherm je je gezicht goed tegen de zon. Ook een sport BH kun je niet missen tijdens tochten op ruig terrein. Door het comform kun je er langer tegenaan. Ook zijn jeans niet altijd de beste keuze. Het liefst kiezen wij voor materiaal dat goed ademt en waarin je soepel kunt bewegen, zoals leggings. Om je outfit af te maken kun je stevige sportschoenen dragen. Die zijn vaak ook nog eens super stylish.

Kampvuur outfit

Wanneer de dag ten einde komt en je nageniet bij een kampvuur is het tijd om je outfit om te wisselen voor iets wat je zowel warm houdt als comfortabel is. Zodat je tijd hebt om marshmallows te roosteren, een glas wijn te drinken en lekker tot rust komt na een hectisch dagje.
Omdat het in de avonden erg koel kan worden kan het nooit kwaad om een sweater mee te nemen. Combineer het met een zwarte trainingsbroek en je avond kan niet meer stuk.

Tijdens het kamperen kun je niet teveel kleding meenemen omdat het veel ruimte in neemt. Draag daarom alvast een deel van je outfit tijdens de heenweg. Dat bespaart je veel ruimte in je backpack.