/GANT, klassiek met een sportieve touch!
Gant

GANT, klassiek met een sportieve touch!

Het populaire merk GANT is van oudsher bekend als shirtmaker en uitvinder van het ‘button down’-shirt. De stijl van het Zweedse GANT is geïnspireerd op elementen van het American Football, gemixt met onderdelen van de tijdloze collegelook. Kortom, een sportieve, preppy look voor jong en oud.

Van origine is GANT een Amerikaans bedrijf, dat al in 1941 werd opgericht door Bert Gantmacher. In die tijd leverde ze primair overhemden. GANT werd bekend met deze stijlvolle shirts van hoogwaardige kwaliteit en introduceerde de beroemde button-down kraag op grote schaal bij de Amerikaanse man. Pas in de jaren tachtig hebben ze het assortiment uitgebreid met de nu populaire casual kleding. Toen het bedrijf in 1999 werd verkocht aan een Zweeds bedrijf begon pas echt het grote succes. GANT herenmode is tijdloos en klassiek, maar met een ivy league twist. Doordat de kleding neutraal is kun je GANT overal aan, bij iedere gelegenheid. Je valt nooit uit de toon en bent nooit over- of underdressed in een outfit van GANT. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten is een leidend principe voor GANT. Herenkleding online vinden? Ga dan naar suitable.be, suitable.nl of suitable.de!

Trends zomer 2017

De zomercollectie van GANT is genieten van frisse zomerkleuren, luchtige overhemden en kleurige designs. Geniet van de luxe stoffen, ervaar de prettige pasvorm en ontdek de eindeloze combinatie mogelijkheden van het merk GANT.

Een trend die GANT ook deze zomer doortrekt is het werken vanuit een minimalistische inslag, maar met nadruk op rijkdom in de materialen. Er is veel behoefte aan natuurlijke, neutrale mode die licht is en waarbij innovatie een belangrijke rol speelt. Dit vertaalt zich in mode met heldere prints, in rustige kleuren, gemaakt van comfortabele stoffen.

GANT kenmerkt zich door tijdloze mannenmode van luxe stoffen. De stijl is minimalistisch qua design en een combinatie van sportief en gekleed. De collectie van GANT staat bekend om de veelzijdige casual, maar toch geklede looks welke geschikt zijn voor elke gelegenheid. Kortom, een merk wat niet meer in de garderobe van de modebewust man van nu kan ontbreken.