/Gel nagellak kopen

Gel nagellak kopen

woman holding iPhone during daytime

Elke vrouw wil mooie nagels. Het ziet er verzorgd uit en je komt er goed mee voor de dag. Gel nagellak is hierbij een ideale oplossing. Het is in tegenstelling tot gel- of acrylnagellak een stuk vriendelijker voor je portemonnee. Bovendien kan je het zelf doen en hoef je geen uren bij de nagelstyliste te zitten. Je bespaart dus tijd én geld! Gel nagellak kopen kan op o.a. PinkGellac.nl

Er zijn verschillende merken, soorten en maten van gel nagellak. Als je zelf wil beginnen met gel nagellak, kan je de gel nagellak starterspakket aanschaffen voor minder dan € 100 euro bij PinkGellac. Je krijgt een meegeleverde LED lamp mee die ervoor zorgt dat je nagels snel opdrogen voor de volgende nagellak laag. Gellak versterkt je natuurlijke nagel, waardoor je nagels een stuk minder snel inscheuren of afbreken. Bij PinkGellac zijn er meer dan 80 keuzes in kleuren, voor ieder altijd wat wils!

Gel nagellak blijft circa twee weken zitten en dat is natuurlijk handig voor als je geen zin of tijd hebt om elke 2-3 dagen je nagellak bij te werken. Als je op vakantie bent is dit niet erg handig. Het afhalen van de lak is niet lastig, met behulp van een remover. Met de speciale remover van PinkGellac is de gellak binnen 10 minuten er af, ideaal toch.