/Het nieuwe shoppen met Zalon by Zalando.

Het nieuwe shoppen met Zalon by Zalando.

Online shoppen is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Vooral fasion weten we steeds vaker online te bestellen. Nieuwe kleding kocht je vroeger nog meestal in een fysieke winkel omdat dit veel voordelen had. Het is belangrijk om je kleding te kunnen passen voordat je dit aanschaft, daarnaast is het in het echt willen zien en de stof kunnen voelen ook belangrijk. Om deze en meer redenen gingen we vroeger voor onze nieuwe kleding naar een echte winkel.

Andere fashion tijden

Inmiddels zijn ook deze tijden veranderd en is de manier waarop we een jas, nieuwe broek, trui of colbert aanschaffen veranderd. Webwinkels hebben de laatste jaren veel vooruitgang gemaakt, en elementen die hierin doorslaggevend waren zo geperfectioneerd dat we met z’n allen gemakkelijk online bestellen.

De bezorgtijd is zeer kort geworden, je kunt bij de meeste grote webshops zoals die van Zalando nog voor tien uur in de avond bestellen om het de volgende dag in huis te hebben. Ook de retourvoorwaarden van kleding zijn erg aantrekkelijk. Naast de wet “kopen op afstand” kun je je bestelling weer net zo makkelijk terug sturen. En heb je meestal binnen een dag je geld terug. Of je betaald pas achteraf zoals dat bij Zalon by Zalando kan.

Kledingboxen nemen de winkel stress weg

Ook de zogenoemde kledingboxen voor dames en heren hebben enorm bijgedragen aan ons online fashion koopgedrag. Deze boxen nemen namelijk nog meer winkel stress weg. En krijg je als het ware je eigen personal shopper die voor jou de kleding uitkiest. Dit natuurlijk wel op basis van jouw eigen stijl en wensen. Of je nu een complete outfit wilt. Of alleen maar een nieuwe broek of herenschoenen in jouw stijl. Dit is niet alleen erg makkelijk en tijdbesparend. Maar ook een leuke en verrassende manier om nieuwe kleding en outfits te kopen.

Zalon by Zalando is voor zowel mannen als vrouwen. Middels een paar online vragen, kun je aangeven wat jouw stijl is. Vervolgens gaat een personal shopper. (Stylist) voor jou aan de slag en stelt een of meerdere nieuwe outfits samen. Deze krijg je vervolgens thuisbezorgd en kun je in alle comfort en gemak van je eigen huis de kleding passen. Eenmaal tevreden of niet, betaald je de kleding of stuur je terug wat je niet hebben wilt.

Daarmee is Zalon by Zalando lang niet de enige kledingbox. Maar inmiddels wel de populairste. Dit komt natuurlijk door de grote bekendheid van Zalando zelf. En het marketingbudget dat het bedrijf beschikbaar heeft om zulke concepten neer te zetten en bekend te maken.

Ook wanneer je maar voor een specifiek kledingstuk wilt gaan kun je een beroep doen op jouw personal shopper. Vanaf het moment dat jij een kledingbox hebt besteld. Wordt er in een persoonlijk dossier bijgehouden wat je besteld hebt en wat je draagt. Zo heeft de personal shopper een goed beeld en archief van wat je stijl op een bepaald moment is. Deze informatie kunnen ze goed gebruiken om je in de toekomst weer met nieuwe kleding te helpen.

Zelfs wanneer dat alleen maar een trui een nieuwe broek of blouse is. De styliste zorgt ervoor dat ook je nieuwe kleding bij je eerdere bestelde items past. Voor meer informatie over Zalon by Zalando en een leuke kortingscode. Kijk je bij https://kledingboxvergelijken.nl/zalon-van-zalando/