/Hoe combineer je een sneaker sok?

Hoe combineer je een sneaker sok?

Vind je het maar niks, al die uitstekende sokken boven sneakers? Dan zijn sneakersokken de perfecte match voor jou. Sneakersokken zijn sokken dit tot onder de enkel komen, in tegenstelling tot de ‘langere’ sokken die pas boven de enkel stoppen dus. Deze sokken worden ook wel enkelsokken genoemd, en zijn perfect voor het dragen van sneakers.

Sneaker sok

Met de zogenoemde sneaker sok zijn de sokken of totaal niet zichtbaar of er is een heel klein randje zichtbaar. Deze sokken zijn ideaal voor het dragen van sneakers, vooral wanneer je shorts draagt. Alhoewel het zichtbaar zijn van de sokken een trend is in 2018 vinden een grote groep mensen het toch nog mooier als de sok niet zichtbaar is. Met een hogere sok wordt de aandacht toch vaak getrokken naar de sokken zelf en met sneakersokken heb je dit niet.

Onzichtbare sok

In een aantal gevallen is het randje van de sneaker sok nog te zien tijdens het dragen van deze sokken. Vind je dit nou ook niks en wil je helemaal niks van je sok zien? Kies dan voor de zogenoemde onzichtbare sneakersok. Je kan natuurlijk ook zonder sokken in je sneakers stappen, maar veel mannen vinden dit niet lekker zitten.

Het merk FALKE heeft onzichtbare sneakersokken bedacht. De Falke sneakersokken zijn zo uitgesneden dat het randje van de normale sneaker sok zelfs niet zichtbaar is. Zo heb je toch het comfort van de sok zonder dat deze zichtbaar is. Deze onzichtbare sokken hoef je natuurlijk niet alleen te dragen in sneakers, maar ze zijn ook perfect voor een nette schoen. De onzichtbare sneakersokken hebben een antislip functie op de hiel van de sok, zodat deze niet van de voeten af kan glijden gedurende de dag. Loop je veel tijdens je werk? Met deze sokken hoef je je geen zorgen te maken over het uitglijden van de sokken en kan je de hele dag comfortabel rondlopen. De onzichtbare sneaker sok is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zij hebben zowel een katoenen versie, voor de gewone schoenen en zij hebben deze sokken ook met een badstofzool.