/Je eigen stijl vinden: zo doe je dat!

Je eigen stijl vinden: zo doe je dat!

Je eigen stijl vinden kan best lastig zijn en het is nu niet echt een onderwerp waar je gezellig met je vrienden, onder het genot van een biertje, over gaat praten. Het vinden van een eigen stijl en identiteit behoren nou niet echt tot mannen zaken.  Toch is het wel belangrijk voor jezelf om je karakter door te laten schijnen in je outfits. Het geeft zelfvertrouwen en scheelt geld (geen kledingstukken in de kast die je toch nooit aantrekt). Natuurlijk zal er elk jaar verandering komen in je stijl. Net zoals jij continue veranderingen doormaakt. Wij hebben de beste tips speciaal voor jou op een rijtje gezet. Zo stap je in het vervolg met een flair van zelfvertrouwen een stoere kledingzaak binnen en koop jij binnen mum van tijd stijlvolle kleding.

Geef je ogen de kost

Geef je ogen de kost als je op straat loopt. En nee niet alleen naar die mooie vrouwen. Kijk ook eens naar mannen en probeer te ontdekken welke stijl jij mooi vindt. Hou je bijvoorbeeld van comfy oufits? Ga je voor casual, stoer of toch chique? Als je een beetje doorkrijgt welke kledingstijlen je aantrekken, kan je hier voor gaan shoppen. Ben je veel liever bezig met echte mannen dingen? Neem dan eens een bezoekje aan mannenenzo blog voor leuke artikels en informatie over gadgets. Dan kan je het shoppen nog even uitstellen.

Blijf wel realistisch

Misschien vind je een driedelig kostuum wel prachtig, maar echt praktisch is het niet. Je ziet jezelf toch niet thuis op de bank relaxen in een pak met stropdas? Zorg er wel voor dat de kleding praktisch zijn en aansluiten bij wat je doorgaans doet. Ook is het belangrijk om te kijken naar je figuur en leeftijd. Skinny jeans en strakke shirts kunnen misschien prachtig staan bij je vrienden, maar dat hoeft niet te betekenen dat het ook wat voor jouw lichaam doet. Het is dan ook aan te raden om iemand mee te nemen die een andere kijk heeft op de kleren die je past en er ook eerlijk voor uit durft te komen.