/Kinderkleding in 2018: dé zomertrends voor dit jaar

Kinderkleding in 2018: dé zomertrends voor dit jaar

Kinderkleding wordt steeds populairder. Edited, een groot internationaal onderzoeksbureau, maakte onlangs bekend dat zowel de babymode- als de kindermodemarkt een forse groei doormaken. Een belangrijke factor in deze groei is weggelegd voor de alsmaar toenemende populariteit van sociale media als Facebook en met name Instagram. Maar wat zijn nou precies de nieuwste zomertrends die we op deze media voorbij zien komen? Keep reading, want in deze post som ik ze graag voor je op!

Zomertrend 1: Ruffles

Ruffles is een trend die terugkomt in zowel de dames- als de meisjesmode. Ruffles zorgen voor een net wat speelsere look! Deze trend is dit seizoen terug te vinden in verschillende kledingstukken, zoals t-shirts, truien, vestjes en broeken. Ruffles maken je item nét wat rijker en meer uniek.

Mijn tip van de dag: als je kiest voor een spijkerbroek met ruffles, staan de schoenen wat extra in de spotlight. Combineer ‘m dus bijvoorbeeld met een leuke sneaker!

Zomertrend 2: Sporty

Een trend die dit seizoen ook erg opvalt, is de sporty look. Deze trend staat goed bij zowel jongens en meisjes. De items zijn gemaakt van heerlijke zachte stofjes, waardoor het erg comfortabel is om te dragen en daarom valt deze trend ook bij kinderen vaak erg in de smaak! Wat we veel terugzien, zijn broeken met één of meerdere biesjes aan de zijkant. Dit zorgt voor een vintage look! Ben je bang dat de look té sportief wordt? Combineer de broek dan met een mooie blouse. Voor een uitgebreid assortiment in trendy kinderkleding, kijk eens hier.

Zomertrend 3: Pastelkleuren

De laatste zomertrend die ik graag wil uitlichten zijn pastelkleuren. Deze trend was vorig jaar al zo populair, dat deze in 2018 nog verder doorzet! Pastelkleuren zijn lichte kleuren en zijn daarom uiterst geschikt in de zomerperiode. De kleuren staan vaak goed bij zowel jongens als meisjes en zijn bovendien erg populair voor baby’s! Verschillende bekende merken hebben pastelkleuren verwerkt in hun zomercollecties, waaronder Noppies!