/Koffer inpakken voor een strandvakantie

Koffer inpakken voor een strandvakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee…? Er is waarschijnlijk niemand die dit spelletje niet kent. Natuurlijk nemen we dan onze tandenborstel, onderbroeken en opblaas flamingo mee! Maar dan komt het punt dat de koffer echt ingepakt moet worden en dan is deze vraag toch wat lastiger. Het liefst wil je de hele inhoud van jouw kledingkast plus beauty collectie in een koffer proppen, maar helaas moeten er keuzes gemaakt worden.

 

Beauty producten voor het gezicht

 

Zonnebrandcrème zal je vast wel aan denken, want de meest voor de hand liggende crèmes zijn de producten die voor het lichaam gebruikt worden. Er zijn echter ook andere producten om jouw gezicht en haar te beschermen tegen uitdroging van de zon. Om te beginnen met een speciale gezichtscrème. Bescherm je gezicht extra met een factor 30 of hoger. Op rimpeltjes en pigmentvlekjes zitten we namelijk niet te wachten. Ook zijn er speciale crèmes voor de lippen waar een factor inzit. Zo blijven jouw lippen beschermd tegen de felle zon en zal je altijd kissable lips hebben.

 

Vergeet het haar niet

 

Als laatste, maar niet onbelangrijk: Haar producten! Veel mensen vergeten dat het haar heel veel te verduren krijgt tijdens een zonvakantie. De zon droogt het haar uit, de vochtigheid in de lucht laat je haar snel pluizen en chloor en zeewater kunnen een groene waas in je haar achterlaten. Er zijn speciale producten ontwikkeld om het haar te beschermen tegen felle UV-stralen. Ook verwijderen ze chloor en zeewater uit je haar, waardoor je aan het einde van de vakantie geen bos touw overhoudt.

 

Fashion inspiratie opdoen

 

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk op je mooist over de boulevard flaneren. Tijd voor een nieuwe garderobe dus! Fashion inspiratie opdoen kan natuurlijk het beste op internet. Zoek uit wat de nieuwste trends zijn van dit seizoen. Doe ook wat onderzoek naar unieke items. Natuurlijk zijn de bikini’s van de grote winkelketens heel leuk. Alleen ben je waarschijnlijk niet de enige die daar zo over denkt. Of koop deze bikini, sandalen, tas etc. en leuk deze op. Kijk of je ergens een mooie bloem kan vinden of maak van bijvoorbeeld wol wat kwastjes . Bevestig deze aan jouw Fashion item en niemand die er hetzelfde bij loopt als jij!