/Lederen trends

Lederen trends

 Tijdloze trend

Of je nou een sleuteletui of een heren riem van leer draagt, leer is een klassieker in de modewereld en blijft altijd essentieel in je kledingkast. Vooral nu het kouder begint te worden en leer ook voor comfort zorgt en je voldoende warmhoud. Tegenwoordig zie je steeds meer accessoires in leer die een outfit afmaken. Portemonnees, tassen en handschoenen zorgen voor een chique of stoere look voor je outfit en je maakt zeker indruk! Leer is een luxeproduct, dat misschien duurder is dan andere materialen, maar daardoor ook betere kwaliteit levert.

 assorted-color leather bifold wallets lot

Veelzijdig

Naast je kleding kast biedt leer ook mogelijkheden voor je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een lounge stoel in je woonkamer. Leer is een product afkomstig van de natuur, wat sterk materiaal is en in meerdere inferieuren past. Daarnaast kan je zelf ook aan de slag gaan met leer. Zo zijn er veel interieur websites die letterlijke “handvaten” bieden om een leren voorwerpen te maken die past bij de sfeer van je huis. Denk hierbij aan: een leren riem om een spiegel, die een stoere en originele look geeft aan je spiegel en ruimte.

 

Vergeet niet!

Leer is misschien een sterk en duurzaam product, maar dan alsnog is het van belang lederen voorwerpen goed te verzorgen. Let op dat je je leren tas niet in de volle zon zet of dichtbij de verwarming, dit veroorzaakt namelijk uitdroging. Het tegenovergestelde; regen, zorgt ook voor schade aan leren producten. Mochten deze per ongeluk nat worden, laat deze dan drogen op een natuurlijke wijze.