/Make a statement met een bedrukte tas

Make a statement met een bedrukte tas

Make a statement met een bedrukte tas

Wil jij een duidelijke statement maken naar de buitenwereld of je eigen merk promoten, wellicht is het bedrukken van tassen een idee. De meeste groothandels bedrukken niet alleen relatiegeschenken als mokken, zonnebrillen en paraplu’s, maar kunnen ook verschillende soorten tassen bedrukken. Denk hierbij aan plastic en kartonnen tassen die je in jouw winkel kunt verkopen, maar ook aan boodschappentassen, sporttassen en laptoptassen om jouw merk verder aan de buitenwereld te promoten. Deze tassen kun je daarnaast ook als relatiegeschenk geven aan je leveranciers, investeerders en/of medewerkers. Een andere optie is om hiermee je merkbekendheid te vergroten.

Vele verschillende tassen

De bekende leveranciers hebben door de jaren heen een ontzettend groot aanbod tassen opgebouwd. Bij deze webwinkels kun je standaard plastic tassen of tassen van karton bestellen, maar ook items als boodschappentassen, toilettassen, koeltassen, promotietassen, sporttassen, strandtassen en zelfs trolleys. Alle tassen kunnen geheel naar wens bedrukt worden, met een afbeelding en/of tekst naar keuze.

De tassen zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Wil je een promotietas laten bedrukken? Klik dan op deze categorie en je krijgt het complete aanbod promotietassen te zien. Eventueel kun je de filters in de online shop gebruiken om sneller en gemakkelijker de perfecte tas te vinden.

Kies zelf jouw bedrukking

Wil je tassen bedrukken? Dan mag je helemaal zelf kiezen welke bedrukking er op deze tassen moet staan. Dit kan een afbeelding zijn, zoals een logo, maar ook een tekst. Ook is het mogelijk om een afbeelding te combineren met een tekst, zodat je bijvoorbeeld je logo én slogan op de tassen kunt laten zetten. Meer weten over de mogelijkheden van tassen bedrukken? Neem dan gerust contact op met de beschikbare klantenservice van iedere gewenste leverancier.

Tassen bedrukken?

Wil je tassen laten bedrukken? Plaats dan een bestelling in de gekozen online shop. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Op deze manier kun je jouw bedrukte tassen al op korte termijn uitdelen aan je zakelijke relaties of uiteraard zelf in gebruik nemen.