/Modetips bij feestelijke aangelegenheden

Modetips bij feestelijke aangelegenheden

Bijna iedereen vindt het belangrijk er goed, verzorgd en vooral leuk uit te zien. Dit is al helemaal belangrijk wanneer je naar een feestelijke aangelegenheid gaat. Of dit nu de bruiloft van je zus is, de afstudeerborrel van je neef, de babyshower van je beste vriendin, je eigen housewarming of een verjaardagsfeest van een vriend, een mooie outfit maakt zulke gelegenheden helemaal af. Het is vaak lastig om te bepalen wat voor outfit het meest geschikt is. Waar de een houdt van urenlang door de stad dwalen, op zoek naar de juiste outfit, heeft de ander liever wat houvast en tips bij het kiezen van de kleding. Voor deze laatste groep is deze blog geschreven!

Bij een feestelijke aangelegenheid zit je als vrouw zijnde met een mooi vallende jurk al gauw goed. Jurken zijn er in alle soorten en maten, kies er dan ook eentje die past bij het seizoen, het type feest, en vooral bij jouw lichaam. Een basic suede jurkje met een mooi jasje en stoere boots is bijvoorbeeld een goede match voor dit najaar. Of een langere jumpsuit jurk met een grove ketting. Mocht je naar iets als een gala gaan kun je je wagen in wat glitter en glamour, kies hierbij bijvoorbeeld een glimmend feestjurkje uit, of maak je outfit juist af met opvallend glimmende accessoires.

Loop je liever niet in de schijnwerpers? Ook voor jou kunnen jurkjes goed van pas komen. Een donkere basic jurk staat al gauw leuk met cowboy laarsjes en een bikerjack dames. Met een stoere look kom je toch ontzettend zelfverzekerd over.

Zorg er tot slot voor dat je panty goed bij de jurk past. In de zomermaanden heb je wellicht geen panty nodig, en kun jij de show stelen met jouw benen. In de wintermaanden kun je gaan voor een matte huidskleurige of zwarte panty. Met een gala kun je zonder twijfel gaan voor een glimmende variant. Ben jij al ready to shine?