/Online shoppen tijdens de zomersale

Online shoppen tijdens de zomersale

De zomerperiode brengt de zomersale met zich mee. Voor ons, fashion liefhebbers is het een magische maand. Een maand van hoge kortingen en eigengeschenken. De perfecte tijd om wat centjes te besparen, niet alleen op je eigen garderobe maar ook die van je kids. Je kunt bijvoorbeeld nu tijdens de Shoesme sale besparen en de back to school gekte voorblijven. We geven je een tip hoe je het makkelijkste aan de goede deals komt.

Waar vind ik de beste aanbiedingen?
Tijdens de zomerperiode heb je wel overal sale. Niet alleen in de winkelstraten maar ook online. In jouw gemeente, stad of dorp is het nog redelijk te overzien. Je hebt vaak je routine, je favoriete winkels, of winkels waarvan je weet dat je daar een goede deal kunt scoren.
Online is dit een ander verhaal. Met een kleine google search vindt je vaak duizenden resultaten, maar uiteindelijk kies je toch vaak voor de top resultaten.
In het geval van de advertenties geldt grofweg: hoe meer je betaalt hoe hoger je komt te staan.
Een zorgt voor een aantrekkelijke link, maar het is geen garantie voor een goede deal.

Op zoek naar Shoesme schoenen
We gebruiken weer ons voorbeeld van Shoesme kinderschoenen. Ik ben opzoek naar een paar Shoesme regenlaarzen in kindermaat 26. Bij deze kleine zoekopdracht worden mij een aantal zoekresultaten gepresenteerd.
Het eerste resultaat: ‘Shoesme zomer collectie met 50%’.
Het tweede resultaat: ’Shoesme bij winkel XYZ ook met 50% korting’.
Resultaat nummer 3: ‘Shoesme schoenen’.

Nu heb ik de optie van 2 advertenties met korting waarbij ik niet weet of ze mijn maat of kleur hebben of resultaat nummer drie waarbij ik niet of ik de schoenen met korting zal krijgen. Opties zijn natuurlijk harstikke mooi.

Wat doen ze bij SuperSales?
Laat ik maar eerst vertellen wat SuperSales is! SuperSales is een mode shopping platform die zich voornamelijk richt op sale producten (de hint is in de naam). Nu hebben we het ‘mode shopping’ gedeelte uit de weg. Wat is het platform gedeelte?
SuperSales is verbonden met verschillende webshops. Deze webshops tonen hun producten op de SuperSales platform. Het zijn inmiddels al 240 shops.

Weer op zoek naar de kinderschoenen
We kunnen met 1 zoekopdracht voor onze Shoesme regenlaarzen in maat 26. alles aanbiedingen onder 1 product vinden. Je wordt automatisch de laagste prijs getoond, maar ook kun je de andere opties bekijken. Je ziet in één oogopslag welke maten er zijn, wat en/of er verzend- en retourkosten zijn, en meer. Door slim te shoppen hou je ook meer tijd over om van het zomerse weer te genieten.