/Oorbellen trends voor vrouwen in 2018

Oorbellen trends voor vrouwen in 2018

Oorbellen trends voor vrouwen in 2018

Oorbellen vormen in 2018 een geweldige accessoire als onderdeel van je garderobe; Het dragen van oormode is een makkelijke manier om te laten zien hoe stijlvol en modieus jij je wilt kleden. Hieronder een uitgebreide lijst van de hipste trends in oormode die je in 2018 op de catwalks en in de etalages en vitrines van de meeste winkels zult tegenkomen.

Oorstekers
De meest bekende oorbel blijft de oorsteker en die kan ook in 2018 nog gedragen worden. Met een goede kwaliteit oorsteker kan je een goede indruk achterlaten en uitstralen dat je ook met een minimum aan sieraden een goede en verzorgde indruk maakt. Oorstekers zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en maten als goud, zilver, platinum, robijn, saffier enz. Ga in 2018 voor een multi-look waarin de verschillende materialen gecombineerd worden.

Hoepels
De hoepels, die voor in het eerst in de jaren ’60 werden gedragen, zijn de laatste paar jaar weer erg populair omdat ze het retro-effect toevoegen aan het totale plaatje. Doordat ze bestaan uit een grote cirkel, vormen ze een perfecte aanvulling op de kaaklijn en is het een goede manier om je gelaatstrekken beter te definiëren, ook zonder het gebruik van veel make-up.

Hangers
Oorhangers waarbij er een kraal, edelsteen of fantasie onder de oorlel bungelt, zijn een goede keuze om dagelijks te dragen, maar zullen ook op een feestelijke gelegenheid niet misstaan. De hangers of druppels kunnen met een haak in het oor zitten of aan een oorsteker zijn bevestigd met een zelfde knopje op het oor. Bedenk ook dat parels nog steeds belangrijk zijn in modetrends, dus met een hangende parel oorbel kan je de plank nog steeds niet misslaan.

Statementbellen
Grote, opvallende oorbellen zogenaamde statement oorbellen zijn helemaal in. Het kan eigenlijk niet gekker of opvallender dan dit jaar. Het is al goed te zien op de catwalks. De modellen dragen helemaal geen oorbellen, of ze dragen oorbellen om een duidelijk statement te maken. Neem een kijkje in de etalages of bij de webwinkels om te kijken welke oorbellen het beste bij je outfit passen. Kies een mooi materiaal of ga voor veren, een mooie maanvorm, ‘kroonluchters’, kantstukken of bijvoorbeeld een etnische afbeelding; Allemaal erg populaire thema’s voor de oormode van 2018

Huggie oorbellen
Huggie oorbellen zijn kleine ringen, die keurig om het oor passen. Ze kunnen door een scharnier worden geopend, waardoor de steker zichtbaar wordt. Als je de oorbel sluit – nadat je de oorbel door het oor hebt gestoken – sluiten de twee delen weer mooi aan elkaar. Veel dames geven de voorkeur aan dit type oorbel omdat ze makkelijk in gebruik zijn en je er niet snel achter iets zult blijven haken. Doordat er een scharnier verwerkt zit in de bel, is de kwaliteit al snel heel goed. Dit straalt klasse uit. De oorbellen zijn in veel verschillende materialen te krijgen en je kunt er ook voor kiezen om er een bedel aan te hangen.

Draadoorbellen
Weer helemaal hip zijn de oorbellen, die je als draad door je oor trekt. Hiervoor is het einde van de draad keurig als steker afgewerkt, zodat je de oorbel makkelijk door het oor steekt. Net als bij hangers, bewegen draadoorbellen zich lekker vrij en zijn licht in gewicht. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke vormen en maten en in heel veel leuke ontwerpen.

Hele oor
Het is ook nog steeds in de mode om het hele oor te versieren. Heb je een piercing hoger op het kraakbeen van het oor? Dan zijn er veel mogelijkheden om een sieraad te vinden dat je over de gehele oorschelp kunt dragen.

Het complete overzicht van alle mogelijke types en varianten goedkope doch trendy oorbellen vind je hier. Wij raden dus de partij Ikbensieraden uit Alphen aan den Rijn aan. Waarom? Allereerst een uniek aanbod van trendy oorbellen. Daarbij, de prijzen, veel beter dan dit vindt je niet. Daarbij 14 dagen bedenk tijd is ook heel fijn. Ten slotte, top service.