/Overhemden voor de Nederlandse man

Overhemden voor de Nederlandse man

Overhemden zijn vaak al moeilijk genoeg te vinden. Maar voor de Nederlandse man kan dat soms net nog een stapje moeilijker zijn. Dit is omdat de Nederlandse man lang gebouwd is, en daarom ook lange armen heeft. Aangezien de meeste overhemden niet door Nederlandse merken worden gemaakt, zijn veel mouwen van overhemden dus vaak te kort. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Er is namelijk bij veel merken wel iets dat mouwlengte 7 overhemden heet. Dit houd in dat een overhemd een mouwlengte heeft van ongeveer 70 cm, afhankelijk van het merk. Om dit even in perspectief te zetten: de lengte van een normaal overhemd is ongeveer 50 cm. Natuurlijk zijn er ook mouwlengtes die daar tussenin zitten.

Leuke overhemden in mouwlengte 7

Overhemden kopen is dus erg lastig als u afwijkt van de standaard maat, en lange armen hebben valt niet onder die standaard maat. Wat het vaak nog een stuk minder leuk maakt voor mannen om overhemden in een afwijkende maat aan te schaffen, is dat ze niet leuk zijn. Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke merken die ook overhemden maken in mouwlengte 7. Van overhemden met een delicaat patroontje in de boord, tot een velle bloemenprint over het gehele overhemd. Het bestaat in mouwlengte 7, en het is niet zo moeilijk te vinden. De leukste overhemden bestelt u namelijk online. Hier zijn de collecties vaak groter, waardoor er ook een groter aanbod is aan extra maten. Uw mouwlengte 7 overhemd bestelt u dus online!

Mouwlengte 7 overhemden pasvormen

Dat een overhemd extra lengte heeft bij de mouwen is natuurlijk leuk en aardig, maar de rest van het overhemd moet ook nog steeds mooi zitten. En dat is natuurlijk onmogelijk als u niet de goede pasvorm heeft. Dit is wat een uitstraling geeft aan uw outfit. Als u namelijk een mouwlengte 7 overhemd aan heeft, zit het overhemd mooi op uw armen. Maar als datzelfde overhemd te los of te strak zit op uw torso geeft dat nog steeds geen mooie uitstraling. Daarom zijn er ook in mouwlengte 7 veel verschillende pasvormen beschikbaar. En natuurlijk moet u ook altijd op de goede boordmaat letten, anders heeft al uw harde uitzoekwerk nog steeds geen effect gehad.