/T-shirts: ronde hals of V-hals?

T-shirts: ronde hals of V-hals?

Het T-shirt is nog lang geen verleden tijd, maar wanneer kies je nou voor een ronde hals en wanneer voor een V-hals? Dit hangt er vaak een beetje vanaf wat je erboven draagt. Ook is het kiezen van een ronde hals of een V-hals een smaakkwestie. Iedereen heeft namelijk zijn eigen stijl. Ben je benieuwd naar meer informatie rondom het dragen van een V-hals of een  ronde hals? Lees dan vooral verder zodat je antwoord krijgt op je vragen!

Je kiest een T-shirt met ronde hals

Als je een T-shirt draagt met een ronde hals zit je vaak goed. T-shirts met een ronde hals kun je vaak in heel veel verschillende omstandigheden dragen. Ze kunnen namelijk prima onder een overhemd of een trui. Er is wel één gouden regel die je goed in je achterhoofd moet houden. Een ondershirt hoort namelijk niet zichtbaar te zijn onder je bovenkleding. Maar… geen stress, in sommige gevallen kan dit juist wel!

Het dragen van T-Shirts met ronde halzen zorgt ervoor dat je schouders extra benadrukt worden. Je kunt er zelfs breder van lijken dan dat je bent. Dus heb jij weinig tijd voor de sportschool? Dan kan een T-shirt met een ronde hals wonderen voor je doen. Verder staat een T-shirt met een ronde hals ook goed bij mannen met een lange nek of mannen met een smal gezicht.

Of je kiest een T-shirt met V-hals

Kies je toch liever voor een T-Shirts met een V-hals? Dan is dit perfect voor bijvoorbeeld onderkleding. Zelfs als je het eerste knoopje van je overhemd opendoet dan zal het T-shirt met V- hals alsnog onzichtbaar zijn. Probeer je de illusie te creëren tussen lengte en hoogte? Of wil je misschien een afslankend effect creëren? Dan kun je het beste gaan voor T-Shirts met een V- hals.

De mooiste T-shirts

Ben jij op zoek naar T-Shirts? Neem dan en kijkje op deze site. Hier vind je een ruim aan bod van hoogwaardige kwaliteit. Zo heb jij voor iedere gelegenheid het perfecte T-shirt! Zij streven ernaar dat jij je goed voelt in je T-shirt. Kies uit T-Shirts met ronde hals (crew neck) of V-hals. Verder is er nog keuze uit longsleeve (lange mouw) of shortsleeve (korte mouw). Genoeg keuze dus!