/Verschillende soorten wimperextensions

Verschillende soorten wimperextensions

Als je van plan bent om Wimperextensions te laten zetten ga je waarschijnlijk eerst research doen. Welke wimpers zijn er allemaal, hoe worden ze geplaatst, wat voor verschillende materialen zijn er allemaal, welke lengte wil ik en met wat voor krul? Een hoop dingen om over na te denken dus. In dit artikel wordt verder ingegaan op de vraag wat voor verschillende materialen er zijn voor de wimperextensions.

Mink wimperextensions

Een veel voorkomende wimperextension is de ‘faux mink’. Dit is een synthetische variant van de echte mink. De echt mink worden namelijk gemaakt van echte dierenhaartjes. Met deze synthetische variant krijg je ook een hele natuurlijke look. Met deze wimperextensions krijg je hele volle, zacht uitziende wimpers. Het materiaal voelt heel licht aan, dus dat is ideaal voor mensen met dunnere wimpers. Wanneer je een zo natuurlijk mogelijke look wil kun je het beste voor deze variant kiezen.

Marter wimperextensions

Marter haartjes zijn vaak ook synthetisch. Dit zijn de dunste extensions die er zijn. Ze zijn nog lichter, zachter en dunner dan de mink extensions, Omdat de haartjes van deze extensions zo dun zijn, zijn ze dus ook aan te raden voor mensen die van zichzelf ook dunne wimpers hebben.

Zijde wimperextensions

De wimperextensions van zijde zijn wat zwaarder. Dit komt omdat ze veel dikker zijn dan bijvoorbeeld de mink of marter wimperextensions. Deze wimperextensions zijn vaak wat goedkoper, wat dus weer een voordeel is ten opzichte van de andere wimperextensions. Wel worden ze meestal aangeraden voor een speciale gelegenheid omdat ze heel dik, vol en een grote krul hebben. Omdat ze dus ook zwaarder zijn, zijn ze niet heel geschikt om elke dag te dragen.

3D wimperextensions

Deze vorm van wimperextensions zijn meer een techniek dan een materiaal. Bij deze wimperextensions worden er 3 haartjes per wimper opgezet. Omdat dit dus veel meer wimpers zijn is het materiaal van deze wimpers ook een stuk lichter en zachter. Door deze techniek krijg je een heel volumineus resultaat.

Coating wimperextenions

Nadat je een materiaal hebt gekozen voor de wimperextensions kan je ook nog kiezen voor een coating. De coating bepaald of je wimpers bijvoorbeeld glanzend of mat zijn. Een matte coating geeft een natuurlijker effect en een glanzende coating geeft een meer glamorous effect.

Wil je nou nog meer leren over wimperextensions en over hoe je ze bijvoorbeeld zelf kan zetten kan je ook een Cursus wimperextensions volgen. Heel leuk voor degene die hier geïnteresseerd in is! Als je van plan bent om Wimperextensions te laten zetten ga je waarschijnlijk eerst research doen. Welke wimpers zijn er allemaal, hoe worden ze geplaatst, wat voor verschillende materialen zijn er allemaal, welke lengte wil ik en met wat voor krul, of kies ik toch liever voor een wimperserum voor langere wimpers?