/Waarom een waist trainer kopen?

Waarom een waist trainer kopen?

Iedereen wil er natuurlijk graag goed uitzien. Een slanke taille is daarbij onmisbaar, maar voor velen heel lastig te bereiken. Shapewear kan u helpen om uw doel te bereiken! Het aloude corset is weer helemaal terug, in de vorm van de waist trainer. Een waist trainer trekt uw buik strak en verbetert uw houding, waardoor uw kleding net wat beter zit én uw zelfvertrouwen een extra boost krijgt!

 

Hoe werkt een waist trainer?

Een waist trainer is in feite een corset: een band met daarin een aantal plastic baleinen, die uw om uw middel doet. De meeste waist trainers zijn van latex, dat lekker zacht en glad aanvoelt. Er zijn ook waist trainers van powernet, een supersterk en zacht materiaal dat u elke dag kunt dragen. Ook zijn er bodysuits, die lijken op normale lingerie, maar ook baleinen bevatten. Een waist trainer gaat dus prima samen met alle soorten kleding.
Door de waist trainer wordt uw buik samengedrukt, waardoor uw taille smaller wordt. Door het latex gaat u sneller zweten, waardoor u meer vocht verliest rond de taille. Als u de latex waist trainer draagt tijdens het sporten, zal dit effect nog sterker zijn. De waist trainer heeft bovendien ook een psychologisch voordeel: uw houding wordt verbeterd, waardoor u rechter staat en zit. Hierdoor lijkt u vanzelf slanker én zult u automatisch meer zelfvertrouwen uitstralen!

 

Waist trainers en sport

Uiteraard kunt u uw ideale figuur niet bereiken zonder te sporten en gezond te eten. Het is een hulpmiddel waarmee u nét die extra centimeters kunt kwijtraken, maar met alleen een waist trainer komt u er niet. De waist trainer drukt uw maag samen, waardoor u minder honger heeft; maar het is aan u om uw doel te bereiken door sport en gezond eten.

 

Bij het gebruik van een waist trainer moet u op een aantal punten letten. Als u de waist trainer te lang draagt, kunnen uw organen in de knel komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! In het begin moet u het gebruik dus langzaam opbouwen, van enkele uren per dag tot maximaal 8 uur. Voor de aankoop moet u uw taille goed opmeten, zodat u de juiste maat aanschaft. De waist trainer moet namelijk niet te strak zitten; u moet er normaal mee kunnen ademhalen.

 

Een waist trainer iets voor u?

Bent u overtuigd van de voordelen van een waist trainer? Wilt u ook graag een extra boost bij het bereiken van uw doel: een slanke taille? Meet dan snel uw middel op, en ga op zoek naar de ideale waist trainer voor u!

 

Een bekende vlogger Coco Lili ( rond de 400.000 volgers) beantwoord diverse vragen over hoe zij haar waist traint d.m.v. een waist trainer.