/Welke trouwjurk past bij jouw lichaam?

Welke trouwjurk past bij jouw lichaam?

Het is zover, je gaat trouwen! Je mag eindelijk een jurk uitkiezen, iets waar elke vrouw naar uitkijkt. Maar nu moet je een jurk vinden die goed past bij je figuur. Lees hier onder verder om te ontdekken welke jurk het beste bij jouw figuur past.

Zandloper figuur trouwjurk

Als jij gezegend bent met een zandloper figuur, is een trouwjurk waar aandacht op je taille gelegd wordt een goede keuze. Met soepelvallende stoffen zoals organza of chiffon creëer je een speelse look. Indien je dat wilt kun je voor een jurk met decolleté kiezen. Een verlaagde taille of fishtailmodel zullen allebei prachtig staan. Een strapless jurk zou eventueel ook kunnen.

Recht figuur trouwjurk

Een A-Lijn of een verlengde top zou je fantastisch staan. Het beste kun je strapless trouwjurken vermijden, het kan natuurlijk wel, maar met een kleine boezem heb je niet echt een spectaculair effect. De rondingen vallen weg en je kan op een plank lijken. Een halter of offshoulder zouden ook een goede keuze kunnen zijn. Kom het vooral proberen bij een trouwjurken outlet

Peer figuur trouwjurk

Als je een peer figuur hebt kun je het beste een mooi accent in de top van je jurk hebben. Samen met een off shoulder halslijn en een verlaagde taille zul je stralen. Een prinsessenjurk met een volle wijde rok zorgt voor een spectaculaire overgang. Niemand zal je billen of heupen zien maar een prachtige bruid. Vermijd nauwsluitende jurken met zeemeermin of fishtail modellen, die doen je figuur niks goeds.

Kom vooral verschillende jurken passen bij bijvoorbeeld bruidsoutlet arhnem