/Werken in een modezaak

Werken in een modezaak

Ondanks dat je op deze website terecht bent gekomen om te lezen over de laatste mode, hoef je het niet bij lezen te laten. Wat nou als je altijd al in de mode industrie hebt willen werken maar niet weet hoe je dat aan moet pakken. Uiteindelijk wil je natuurlijk werken voor modehuizen als Versace, Prada of Balmain. Of je wilt de baan van Anna Wintour innemen en aan het hoofd staan van de Amerikaanse Vogue.

Zoals bij elk doel dat je hebt moet je werken met tussendoelen. Je kan gaan bloggen, of wat nog veel populairder is tegenwoordig, gaan vloggen over fashion. Er zijn zat jongens, maar toch wel vooral meisjes die vloggen over wat voor kleding zij kopen of hoe je die kleding het mooiste kan dragen.
Maar wat je ook kan doen, en nog wat geld aan overhoudt, is werken bij een kledingwinkel. En wat is een betere plek om connecties op te doen en te leren over mode dan werken bij de Bijenkorf, het meest luxueuze warenhuis van Nederland. Met zeven vestigingen in de grootste steden van ons land is er altijd wel een Bijenkorf met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.
De Bijenkorf werkt samen met dure merken als Hugo Boss, HÈRMES en Gucci. Altijd als ik zelf door de Bijenkorf kijk ik mijn ogen uit naar de mooie kledingmerken die zij verkopen. Daarnaast wordt je altijd tip top geholpen door het personeel. Ze zijn vriendelijk en hebben echt verstand van de kleding en accessoires die zij verkopen.

Bovendien heb ik ooit gehoord dat werknemers standaard korting krijgen op veel artikelen en ook nog wel eens gratis spullen krijgen die uit de collectie gaan. Helemaal als student of gewoon als fashion liefhebber is het ideaal om bij zo’n luxe warenhuis te gaan werken.