/Wimperextensions en cursus wimperextensions zetten

Wimperextensions en cursus wimperextensions zetten

Wimperextensions en cursus wimperextensions

 

Wimperextensions zie je de afgelopen jaren steeds vaker. Dit is ideaal wanneer je ’s ochtends geen zin of tijd hebt om je make-up te doen, maar je wil wel graag goed en verzorgd voor de dag komen. Je hoeft ze slechts te borstelen en bent klaar. In dit artikel lees je meer over wimperextensions.

https://unsplash.com/photos/FgaZQgJhQ-k

Hoe werkt het?

De basis van wimperextensions zijn je eigen wimpers. Hierbij zijn je wimperlengte en de conditie van belang. De wimpers worden haartje voor haartje gezet, daardoor duurt een behandeling al gauw 1 tot 2 uur. Het geeft wel een natuurlijk effect, wat veel mensen belangrijk vinden. Om de twee a drie weken moet je ze weer laten vullen, dan zijn je wimpers niet zo vol meer.

 

Wat kost het?

Grofweg genomen zit je meestal bij het aanbrengen voor de eerste keer (nieuwe set) rond de € 75,00 euro. Om vervolgens je wimpers om de twee a drie weken te laten vullen, kost je ongeveer € 30,00 tot € 40,00 euro. Het verwijderen van de wimpers kost je ongeveer € 8,00 euro. Het scheelt natuurlijk veel geld als je het zelf doet. Maar wie mooi wil zijn, moet er wat (geld) voor over hebben.

 

Kan ik het ook zelf doen?

Dit is mogelijk, als je een cursus wimperextensions volgt. Deze zijn bij diverse opleiding instituten te volgen of bij een beautysalon zelf. Tijdens een cursus wordt de focus gelegd op het aanbrengen van de nepwimpers bij de klanten. Niet geheel onbelangrijk: bij een cursus wimperextensions leer je ook omgaan met hygiëne en veiligheid bij het aanbrengen van wimperextensions. Onder meer hoort hier het schoonmaken van de instrumenten die je gebruikt bij.