/Zo krijg je de perfecte festival look
zomerkleding

Zo krijg je de perfecte festival look

Het festivalseizoen komt er weer aan, kaartjes worden gekocht en voorbereidingen worden gedaan. Hier komt natuurlijk ook bij kijken dat je er super goed uit wilt zien, een festival is dan ook de ideale plek om eens goed uit te pakken met je outfit en je hele verschijnen. Hier horen natuurlijk je outfit bij, je make-up, accessoires maar ook je haar. De eerste festival trend is al op nergens minder dan het festival Coachella gespot. Dit is een heel bekend festival waar super veel bekende mensen heen gaan. Hieronder vind je waar je op kunt letten bij het uitzoeken van je festival outfit.

De outfit

Als het weer meezit kun je een leuk jurkje aan of een short met een vette top. Als het wat kouder is kun je ervoor kiezen om iets warmers aan te doen of ook de hierboven staande ideeen maar dan met een langer vestje erboven. Nu even verder over de trend die al op Coachella gespot is. Dit is de bohemian look, dit zijn wijde zweverige kleding met trendy bloemenprintjes. Je kunt hierbij denken lange rokken, losse broeken maar ook maxi dresses en wijde blouses. Natuurlijk zul je nu denken maar dat zie je al voor meerdere jaren op festivals, maar tegenwoordig mag het allemaal net wat bloter en ook doorschijnend. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een lange rok te combineren met een kort topje.

Je haar

Natuurlijk zijn er ook trends die eruit springen op het gebied van kapsels tijdens de festivals. De eerste trend is de lange bob, daarnaast is er nog de trend met de lange stijle lokken. Maar bij lang wordt er ook echt lang bedoeld tot aan je navel. Tenslotte is er nog de trend die niet vergeten mag worden. Dit zijn lange lokken met een mooie wave of een slag erin. De laatste twee trends klinken natuurlijk heel goed maar niet iedereen is gezegend met een lange en volle bos haar. Daarom kun je er ook voor kiezen om human hair extensions te nemen. Dit is een verlenging voor je haar wat gemaakt is van echt menselijk haar. Hiermee steel je sowieso de show.

Je make-up

Een van de grootste trend op make-up gebied is op dit moment toch wel de bloemen make-up. Ook hier zie je de bloemen in terug. Het kost dan wel heel veel tijd, oefening en geduld maar het is het zeker waard. Hierbij kies je ervoor om bloemen terug te laten komen in je make up maar ook de pastelkleuren zie je veel terug.