/Zomertrends 2018

Zomertrends 2018

Jaja, de zomer is officieel begonnen. De zon schijnt en de terrassen zitten helemaal vol. Dit betekent weer volop met je vrienden afspreken en heel veel leuke dingen doen. Maar door al die lessen op school en dat werken heb je helemaal geen tijd gehad om de kledingkast weer zomer ready te maken. Daarom zet ik even de meest belangrijke zomertrends op een rijtje zodat jij snel je inkopen kan gaan doen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is steeds belangrijker in onze samenleving en daarom ook in de mode. Kleding gemaakt in ontwikkelingslanden kan bijna niet meer en bond is ook zo zielig voor al die dieren. Wij gaan allemaal voor duurzame kleding. Ga je hier tegenin als merk? Dan gaat dit razendsnel rond via social media.

Pasjeshouders

Ook pasjeshouders zijn helemaal in. Welke man heeft nou nog een portemonnee? Nou niemand meer want iedereen wilt een hippe pasjeshouder van leer. Pas als je er als man zo een aanschaft, hoor je er echt bij. Voor vrouwen is deze trend iets minder belangrijk. De vrouw mag nog gerust met een portemonnee rondlopen.

Rugzakken

En ook de rugzakken zijn weer helemaal hip. De merken van vroeger komen weer terug dus de jaren 80 outfits worden weer uit te kast getrokken. Hier hoort ook een toffe rugzak bij. Een leuk rugzak merk is bijvoorbeeld Bear Design. Dus hou jij van de wijde broeken en de joggingbroeken? Dan komt dat mooi uit want dan hoor je er weer helemaal bij! Bij deze stijl hoort een heuptasje ook thuis, en deze is ook weer helemaal in.

Felle kleuren

Een voordeel van een felle kleur is dat je er super bruin in lijkt (als je bruin bent natuurlijk). Neem bijvoorbeeld geel, deze kleur is weer helemaal in en staat eigenlijk iedereen wel goed. Deze kleur is een kleur die terug komt in casual kleding maar ook in werk kleding. Het kan dus allemaal!